torsdag 29 november 2007

Adventskransar


Jag har gjort två kransar till tv-skåpet och en till ytterdörren, men måste göra fler! Jag älskar att göra kransar, fast här har jag slarvat... ingen stomme och snabba ryck. Den ena är gjord av lavendel, den andra med lammöra och snöbär.

I helgen vill jag göra minst en krans och då blir det en rejäl halmstomme, björnmossa och granris.

söndag 25 november 2007

Julpynt

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


Jag kan inte låta bli att köpa lite julpynt nu. Jag letar fortfarande efter den ultimata toppstjärnan, men har inte hittat den än.
Hästen, huset och skridskon är från Walther og Company, fattigmanssilvret har Sylt köpt åt mig på Fridas gård.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

torsdag 22 november 2007

Julros


Min favoritblomma nu är julrosen. Den här lilla hittade jag på torget och i vår kommer jag att gräva ner den i ett land. De är så söta när de blommar, mitt i vintern... Jag får be om ursäkt för dålig bildkvalité, jag är inte hemma när det är dagsljus hemma. Lite vampyrliv faktiskt! :D

måndag 19 november 2007

Ljus i mörkret


Visst är det mysigt med mörkret, men bara om man har massor av ljus tända och en brasa att kura framför. Svamparna är klara och lyktan från Walther og Company håller dem sällskap på soffan... myspys, nu skulle man bara slinka ner i en brun plyschoverall också! ;)

söndag 18 november 2007

Flugsvamp


Jag har virkat flugsvampar till jul, de ska få en plats under granen. Det var kul, men prickarna tog tid :-)

Kudden är bara en teaser, jag har inte lagt fram dem på "riktigt" än!

tisdag 13 november 2007

Minnesförlust




Jag har tappat mitt minne! Som tur var det tömt innan :D!


Det är minneskortet till kameran jag svamlar om, det är spårlöst försvunnet... Jag skulle så gärna vilja visa adventspynt och lite annat smått och gott, men än så länge får ni hålla tillgodo med lite gammal skåpmat från förra året. Bättre bilder kommer, jag lovar.
Kram på er så länge! Y

tisdag 6 november 2007

Nymålat!

Hallen

Efter ett mindre utbrott i telefonen med trivselhus, ska nu en konstruktör plus snickaren komma ut och titta på eländet= det vågiga golvet. Det ska bli intressant att se hur de kommer att kompensera oss... De föreslog underlaget, dvs lumppapp, men det gick jag inte med på! Det kostar nämligen inte många psetas och är dessutom redan inköpt.

Nu är hallen ommålad iallafall i rätt brytning, kanske kan man se ljuset i tunneln snart! :D

Badrummet... inte riktigt klart!

lördag 3 november 2007

Cupcake by mimmi


Igår var jag och mamma till huvudstaden och hämtade vårt nya matbord från Elviras värld. Det ska stå här nere i vinkeln när övervåningen är klar. Jag är så glad, det är mitt drömbord! Jag har virkat lite mer... den här gången började jag göra en muffin, men garnet som jag vill använda var för tjockt för virkreceptet. Så jag fick lämna beskrivningen och virka på frihand. Till slut blev det blev en bautamuffin!


Så in i maskinen på 60 grader och simsalabim, en tovad muffin i lagom storlek.


Cupcake by mimmi