torsdag 5 juli 2007

Waltz

Waltz rosen väntar på nytt sällskap!

Jag köpte en vit buskros förra året som jag är förtjust i. Den blommar långt ut på hösten med små, vita blommor, som doftar ljuvligt. Den är inte så kinkig heller, utan växer så det knakar. Idag har den sällskap av förgätmigej och prästkragar, som jag ska gräva upp och sätta på andra ställen.

Waltz är suverän som snittblomma...

Rosen ska få en ny, snällare granne... helst en rosa som passar till rosen och lavendelhäcken runt om. Kanske en rosa malva?

8 kommentarer:

Lavendeldoft och vita spetsar sa...

Visst är det underbart med rosor som doftar, helt magiskt!!! Man kan inte få nog av att dofta på dem! Jag har satt en eller ett par nya rosor i trädgården varje år... Förutom i år, kom jag precis på...måste nog köpa en i morgon , eller åtmindstone snart!!! :-)
Kram från Linda

Lisa sa...

Jag har en Finlands vita ros som doftar ljuvligt just nu och den har spridit sig så att jag fått många småplantor! Annars är det ju inte precis rosklimat här uppe i Zon 6, så man får ta det som finns :)

Susanne sa...

Rosor är så trevligt. Finns ju så otroligt många att välja mellan. Har just nu 5 olika sorter. Är lite galen i klätterrosor. Ska på rosrea imorgon. Halva priset på rosor. Vem kan motstå det??? Inte jag.
Malvor är trevligt. Passar jättefint med rosor.
Sköt om dig så länge.

Mia sa...

Vilken vacker ros..

Mimmi sa...

lavendeldoft och vita spetsar- jag har inte satt någon än, men detblir minst en i höst... jag vill nog ha en ljusrosa till! KRAM

lisa- tur att det finns en del tåligare och det verkar komma fler och fler som klarar strängare klimat... Ha en bra dag!

susanne- rosrea låter väldigt bra, kanske ska se efter om det är det här med! Kramisar

Mia- både vacker och tacksam *hihi*! Kram

Poppins sa...

Så fina vita rosor som gungar mjukt i baljan.
En malva låter som en bra idé.

signe sa...

Jättefin ros och härligt att den doftar oxå!..mina regnar tyvärr sönder just nu :(

Mimmi sa...

poppins- jag gillar att ta in dem eftersom de blommar i mängder :)!

signe- trist när det regnar för mycket, aldrig får man vara riktigt glad... hoppas det blir bättre nu och det finns iallafall mycket blåbär!