måndag 11 juni 2007

Halvfynd hylla


Det var rea på Indiskas tavellister och då kunde jag inte stå emot längre...

... 79 :- kostade den korta, 80 cm hyllan. I väntan på kraft och inspiration att bygga en egen tavellist (jag har designen klar i huvudet), blir den här toppen!


Vad tyckte ni om Sommartorpet då?

Jag älskar vitkalkade väggar, så jag ger tummen upp för kvällens program :-)!

13 kommentarer:

Skrotmaja sa...

Vilken fin hylla, jag förstår att du slog till. Du sommartorpet. En kompis pratade sönder min heliga halvtimme...jag får spana in reprisen tror jag in lugn och ro : )

Hanna sa...

Fin tavellist! Att fynda är alltid trevligt!
Satt bänkad framför sommartorpet och ska med spänning fortsätta att följa programmet. Visst är det snyggt med putsade väggar, skulle vilja ha - men det passar inte direkt i vårat hus. Blev imonerad över att sprutmåla taket - såg så lätt ut! Men det är det väl inte...

Mimmi sa...

skrotmaja- vilken kompis *hihihi*! Tur att det finns repriser...

hanna- det går nog åt en hel del färg när man sprutmålar... men det ser himla kul ut!

Lavendeldoft och vita spetsar sa...

Hej!
jo, jag gillade hans idéer jag med men undrar hur han tänker med köket... rostfritt!?!? Kan det passa i en ladugård? Vi får titta vidare o se hur det blir. Hoppas bara det inte blir stilrent, strikt och modernt. Det är trist.
Hoppas han tar ut svängarna lite och hittar på lite udda, som han brukar..
Ha dé! Hälsn. Linda

Liza sa...

Åh sån fin tavellist! Ang tv'n. Jag har så svårt för Ernst! Rysligt svårt, men när jag kopplade bort hans röst gick det ju att se programmet. Maken dregglade över färgsprutan...Hehe!! Jag gillade det vita överallt! Underbart! Ska dessutom prova röran de hade på smörgåsen, den såg hur mumsig ut som helst!

Det Ljuva i livet sa...

Superfin tavellist *klurar som bäst på var jag hade kunnat sätta en* Ha det gott! Frida

Anonym sa...

Jättefin tavel list!:)
Och jag älskar Ernst o allt han gör, o tycker han e en av de få som kan vara barfota!(jag hatar verkligen fötter)Och jag tycker det ska bli roligt o följa honom i sommar igen...saknar dock dom första sommrarna med sommartorpet när hon...vad hette hon, ung, mörk tjej var programledare o den blonda lille snickaren var med. Det var så genuint o mysigt då...sen kom ju Bella o henne retade jag mig på som bara den, men hon gjord fina saker!:) Jag har allt på video...undra om man ska ta o kolla in det när regniga dagar dyker upp...

Ha en goer dag!
/Mari

Susanne sa...

Vilka vina tavellister!
Nja Ernst får det att krypa i mig, men man får bita ihop och fokusera sig på själva inredningen. :-)
Må så gott!

Inredningstokig själ sa...

Domdär tavellisterna har jag också kollat in, så fina !!

Och sommartorpet var ju riktigt bra, kommer att bli supermysigt i ladan. . .vackert med vitmålat !! Speciellt gamla balkar blir såå fina :-)

Mimmi sa...

lavendeldoft- ja, rostfritt känns väl lite uttjatat nu!? Jag hoppas också att han gör något eget och att de slutar att göra inslagen så "flashiga"!

liza- jag har faktiskt också lite svårt, kan inte rå för att jag tycker att en del han säger känns tillgjort...

det ljuva i livet- jag köpte den korta på 80 cm, jag tror att den ska vara ganska lättplacerad.

susanne- samma här :-)!

inredningstokig själ- jaaaa, synd att jag inte får igenom att sätta upp gamla här *hihihi*

Karna sa...

En slik fin bildelist skulle jeg hatt også...har sett noen veldig fine slike lister hos Pottery Barn...men hva hjelper det...Disse var nydelig med den utskjæringen!

signe sa...

Fint fynd!..alltid bra att ha!..De små hyllorna på den putsade väggen tyckte jag blev supersöta!Taket och bjälkarna blev ju superfint!..ska bli kul att följa fortsättningen..när det blir mer inredning! :)

Jea sa...

Hello hylltvilling!

Det var den sylt köpte till mig.
När får man se duschdraperiet?