söndag 3 juni 2007

Klänning- Soya


Shoppade en liten klänning igår, som tröst för att jag inte hittade nåt på en loppis. Den kommer från Soya, som har en del snygga och billiga kläder. Klänningen kostade 299:- och fanns i blå och svart färgställning också.

10 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, vilken fin klänning! Var hittar man det märket? Finns det på nätet någonstans?? Hur som helst var det urläcker!
Din blogg är det bästa som finns att gå in och titta på när man har tråkigt och får idétorka...imponeras av att du har nya inlägg allt som oftast. Keep going!
/Hanna

Mimmi sa...

Hanna- tack, vad glad jag blir! Jag försöker få till nåt varje dag, om jag hinner. Tyvärr tror jag inte att Soya finns på nätet i Sverige, men det är danskt och du kan kolla in deras hemsida på http://www.soyaconcept.com/ .
Ha en skön kväll! Kram

Lillasyster sa...

Synd med loppisen, hade väntat mej att få se massor av fynd. Tur att klänningen var så fin! Vart hittade du den? Sportif?
Kram!

Mimmi sa...

lillsyrran- *asg' näää, Sandströms... vi kom två timmar sent, nästa år åker bara du och jag och mamma dit. Klockan nio sharp! Kram

Susanne sa...

Vilken fin klänning! En riktig liten sommarpäla! :-)
Jag handlade på blocket igår! En underbar gammal kökssoffa och ett bord i två halvor :-)

Jennyshemochharmoni sa...

Vilken mysig sommarklänning! Härlig att det finns så mycket klänningar i år :) Ha en härlig måndag. KRAM!

Mimmi sa...

susanne- grattis! Jag vill också hitta nåt på blocket, men jag är alltid så sen *fniss*!

jennyshemochharmoni- Jag älskar klänningar, så det är roligt att det finns många att välja på igen! Kram

Anonym sa...

Hej min mamma har en butik på Limhamn(Malmö), på Linnegatan 26, Wågat & Schöönt heter den, de säljer SOYA kläder! Förresten är din blogg jätte jätte fin och bra!

Anonym sa...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Anonym sa...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat blog[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or little-understood avenues to produce an income online.