lördag 8 december 2007

Finns det några snälla barn?

Tomte Maileg och ljusstake Nice to Have.

I helgen hoppas jag att jag kommer iväg på auktion och kanske en julmarknad som lite tröst. Varken Trivselhus eller golvläggaren har hört av sig som avtalat och jag är så less på att det inte händer nåt. Nu är bygget redan försenat cirka ett halvår.

Känns som man får hoppas på att tomten ska ordna det här nu... tur att vi har så snälla barn, oddsen är nog högre att tomten fixar det här än Trivselhus *muttrar*.

Vi ska förresten ha likadant golv som Martin Timell lade in i Äntligen Hemma, nu i veckan. Jag längtade ännu mer efter golvet efter jag hade sett inslaget, det är så vackert!

11 kommentarer:

Julia sa...

Golvet var underbart, kommer att bli så fint!

Söt tomte (tycker jag, inte C) och underbar ljusstake, vill ha...igen :D

Kram och hoppas ni får en bra dag!

Knyttis sa...

Men vad fint söt tomte du har. De besvärligt när Mailleg har så mkt fint, gör alltför ont i plånboken!
Hoppas du får en regnfridag!

Kram!

beas barnslikheter sa...

Jag ropade också till mig maken för att se på golvet eftersom det är ett sånt som vi också funderat på. Vi har däremot inte bestämt om vi ska köra vitoljat eller inte.

(Fast alla i vår omgivning avråder oss, vi har inte fått höra en endaste positiv kommentar om vårt val. Olja är bara "tvi vale" och smutshärdar enligt de flesta.)
Men...who cares liksom? ;-)

Här stundar också lite uteaktiviteter, bland annat julmarknad, sedan har jag tänkt få maken att jobba lite med utbyggnaden och dotterns rum.

Ha en toppenlördag!

Kram Bea

Villa Hemmet sa...

Finfina saker! *måååste ha allt i Maileg*

Knyttis sa...

Hej sötis tillbaka!
Vad kul att du lagt till mig, du e ju me på min me!
Hoppas verkligen de ordnar sig snart med ert golv, typiskt att de strular sådär hustillverkarna! Man hör de om och om igen. Snarare regel än undantag att husköpare inte blir nöjda med sina färdiga hus... Styrkekram!

Flickan på landet sa...

Tack för komplimangerna i min blogg!Tycker du har ett underbart hem och en underbar blogg. Länkar till dej om jag får?:-)

etthusivitt sa...

Jättefina saker! Har sett den där ljusstaken förut någonstans men inte vetat var den kom ifrån, men nu vet jag! Kram, Anette

Karin( Myrtenochsilver) sa...

OJ vad fina bilder du lagt in de senaste dagarna. Ljusstaken har jag också önskat länge, den är såå fin. Golvet kommer att bli helt underbart, det är nämligen mitt drömgolv och det är nästan så jag hoppas på en massa skador på det vi har så man får byta ut. Kramar! Karin

Inredningstokig själ sa...

Såå söt tomte!!

Och golvet ni ska lägga såg ju jättefint ut i Äntligen hemma!!

Karin Krut sa...

Så mycket fint dom kan göra på maileg :) Jag har en liten julgris i mitt adventsarr. Hoppas det ordnar sig med ert husbygge :)
Kram Karin

Lina sa...

En sån hjärt ljusstake har jag också sneglat på väldigt länge!Och Maileg tomtarna är ju underbara!!