lördag 12 maj 2007

H som i Handarbete

Efter en hel dags pill lyckades jag få ihop ett "H" i tyg. Det var det svåraste som jag har sytt sen ett par turkosa cityshorts med motveck i årskurs nio.
Jag krånglade naturligtvis till det: remsan som sitter mellan H:en, sydde jag ihop av små delar så det skulle bli sömmar vid varje kant. Det var nog onödigt, men varför göra det lätt för sig?Äntligen provsmakning!

11 kommentarer:

Susanne sa...

Vilken jättetrevlig sida! :-) Gillade den verkligen. Bor själv i ett gammalt 1800-talshus på landet. Försöker få fason på inredningen men är bättre på trädgård :-(
Har en stor Magnolia i min trädgård :-)

Julia sa...

Men guuuud så snygg!

Äsch ,jag hade tänkt en mycket enklare variant och inte i så många olika delar, mycket avancerat och fint! Norpar nog din idé :)

Kram!

Mimmi sa...

susanne- tack snälla du :-)! Här är det tvärtom, inredning är lättare än trädgård, tycker jag. Vi kanske kan hjälpa varandra!? Kram

Julia- vad kul att du tyckte det... den blev ju lite sådär, men det syns att den är "hemmagjord"! Du får gärna ta min idé, jag kanske syr ett tält och härmar dig *fniss*... hur ska det gå!?

Smultron på strå sa...

Hej, är ny i bloggvärlden tittade runt lite och hamnade på din fina sida:)

Lotta sa...

Jättefint H. Du är så duktig!

Ha en härlig lördag!
Kram Lotta

Smultron på strå sa...

Förresten är det ok om jag lägger dig bland mina länkar:)

Poppins sa...

Resultatet blev uppskattat förstår jag av bilden!
Kram
PS Skulle gärna ha sett dina shorts! ;)

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Vad fin bokstaven blev. När jag gjorde min praktik vid lärarutbildningen så såg jag att eleverna gjort hela alfabetet på textilslöjden i en klass. Det var jätteläckert. Jag beslöt mig för att göra likadant och ritade upp hela alfabetet, klippte ut mallarna, gjorde "O" och "I"...och tröttnade. Fy bövelen vad slitsamt. :-) Tacksamt nog så ingår båda bokstäverna i mina barns namn ju. (Kanske var det undermedvetet därför jag valde namnen - för att det skulle innebära att arbetet inte varit i onödan... who knows? ;-)

Mimmi sa...

smultron på strå- kul att du har börjat att blogga, jättefina inlägg! Klart att du får länka till mig, jag blir bara glad!

lotta- tack! Jag är inte så duktig på att sy, men det är rätt kul... när det funkar :-)!

poppins- du skulle inte vilja se shortsen, jag lovar dig :-)! Jag kastade dem när jag kom hem med dem, de blev jättekonstiga *hahaha*! Kram

Beatrize- smart att börja redan då! Det är bara att sätta igång med resten nu då (jag har mall till "H" som du kan få ;-))!

Signe sa...

Hihi..va roligt! H:et blev ju jättefint! :)

ängskogensblomma sa...

Kanonfint mmmmmm bara njuter. Inspirerande hem. :-)