fredag 4 maj 2007

Sovrum del 2


I sovrumsfönstret hänger en liten lykta från Indiska och på fönsterbrädan står en Mårbackapelargon och ett vitt betonghjärta som jag fick av en elev för många år sedan. Den vita linnegardinen kommer från Åhléns.


Mönstret på lyktan syns bättre på den här bilden, den kostar 199:- på Indiska. De har verkligen mycket fint där nu, jag vill ha massor :-)!

11 kommentarer:

Lotta sa...

Oh så fin lykta! Om jag bara inte hade köpstopp!

Ha en härlig helg!
Kram Lotta

Mrs M sa...

Tack Lotta! Om inte jag hade köpstopp hade köpt fler lyktor *hahaha*! Ha en härlig helg du med, kram!

På min gatan i stan sa...

Vilket jättefint föster. Stilrent! Precis i min stil!

Trevlig helg!!!

//Martina*

Mrs M sa...

marres hörna- vad kul att du tyckte det, trevlig helg till dig :-)! Nu måste jag kolla din blogg...

Lin & Lavendel sa...

Vilket mysigt sovrum, lyktan och gardinerna är så fina.
Håller med dig, det finns så mycket fint på Indiska nu!
Kramis.

Anonym sa...

Hej! Vill inte bara kommentera ditt fina fönster, utan berömma hela din sida! Har aldrig varit inne på nåt liknande! Helt otroligt snyggt!! Så mycket fint du har!
Det bästa är att det komma nya inlägg hela tiden, så det finns nästan alltid något nytt snyggt och intressant att titta på!

Fortsätt! Jag kommer iaf fortsätta att besöka din sida!

Kram Hanna

Poppins sa...

Indiska är kul. Det var länge sedan jag var där så det blir nog till att ta vägen förbi.
Ska bli kul att se lekrummet inredas.
Trevlig helg!
Kram

Anonym sa...

Vilken mysig lykta! Jag älskar oxå min ljusstake men jag fick tjata ett bra tag innan jag fick köpa den för maken *fniss* Trevlig helg hälsningar madde

Poppins sa...

Hej igen! Ang Photoshop så fick jag tipset att ladda ner det gratis i 30 dagar. Det finns flera layouter klara så jag gjorde inget särskilt för att få kanterna runt om. Det är kul för det ser ut som gamla samlarkort...

Mrs M sa...

victoria- ja, jag valde mellan fyra lyktor! När plånboken tillåter blir det minst en till :-).Kram

Hanna- tack, vad glad jag blir :-)! Roligt att du har kollat in mina gamla inlägg också och jag försöker uppdatera så ofta som möjligt. Ibland blir det väl inte så matnyttigt kanske *fniss*, men jag tycker själv att det är roligt med nytt varje dag -även om det bara är en bild. Nu blir jag ännu mer peppad att skriva efter din söta kommentar, kram på dig!

Poppins- du bör absolut åka till Indiska! Tack för tipset om photoshop, jag har programmet, men man kanske kan få lite nytt från gratisversionen...

mhow- jag skulle nog få tjata evigheter för att få den *hihihi*, jag ångrar att jag inte köpte en från Åhléns förra året som påminde om den. Den var iofs röd, men jag kunde ha målat den vit. Kostade 79:- på rean... men den var inte i närheten av din, men ett budgetalternativ iallafall :-)

Anna sa...

Jättefin lykta och så billig på Indiska? Ska genast dit och leta. Tack för det tipset.