söndag 29 april 2007

Fina barnsängar


Jag har lovat att ge lite tips på hur man kan hitta en Junosäng eller liknande. Om man vill hitta ett orginal är nog största chansen att ropa in en på auktionssajten www.lauritz.com, de brukar få in Junosängar med jämna mellanrum. Priserna varierar kraftigt och de flesta säljs från Danmark, så ta reda på vad frakten kan tänkas gå på innan du budar (alltså- gör inte som jag ). Priset kan gå upp till 7000 kronor och då snackar vi DANSKA kronor, men jag har sett att det går att få en för riktigt hyfsade priser!

Det finns flera fina kopior att få tag på, men jag har inte listat ut vad det är för skillnad mellan Noahbeds växasäng och Sebrasängen... tycker att de ser snarlika ut. Iallafall på bild.Sebrasängen finns bland annat hos www.systerlycklig.se för 5995:- (endast för avhämtning).
Noahsängen kanske går att beställa från www.noahbeds.dk, kostar från 3995 DKK. Ett plus för det snygga katvig påslakanet :-)!
Andra varianter är den moderna växasängen från Leander och underbara från Oliver Furniture. Synd att de är så dyra bara, vi får se när Ikea nappar på trenden ;-)!
Leanders variant av Juno kostar 4995 DKK.Min favorit bland de nytillverkade kommer från Oliver furniture och priset ligger runt 4995:-. Jag tycker om att de har vidareutvecklat designen istället för att kopiera rakt av.

8 kommentarer:

Lina sa...

Så fina sängar! Det finns ju så mycket fint!

Poppins sa...

Supersöta barnsängar. Synd man inte behöver någon :)
Fast man kan ha dem bara för lyst.

Signe sa...

Jättefina sängar, den nedersta var ju himla fin oxå!..det är bara att hoppas på att Ikea kör en härmis! hihi :)

Mimmi sa...

lina- ja, för mycket ibland :-)!

poppins- ja, just nu har vi våra trädgårdsdynor i den *hrmpf*... måste ta tag i ommöbleringen här hemma!

signe- ja, nån variant borde de väl få till...

Sofia sa...

Gud vilka söta

Mimmi sa...

sofia- ja!

Jordgubbar med mjölk sa...

Åh vad den sängen är vacker! Är så kär i den! Gillade även den sista varianten, oj så fin!

Mimmi sa...

jordgubbar med mjölk- det är roligt att det finns en "ny" som också är jättefin, tycker jag...