måndag 30 april 2007

BikiniÅngest, ångest min bikinidel... jag tycker inte att det finns nåt värre än att springa runt och prova bikinisar på våren, när man känner sig som vitast och fetast är det lite tortyr över att se sig själv i provrummet. Så jag tänkte att jag skulle skicka efter en istället.
Någon av de här kanske? Först bikini från www.urbanoutfitters.com, sedan en från Roxy, www.laredoute.se och sist en från www.hm.com/se. Den från HM kostar bara 79.50 per del, Roxy- bikinin kostar 399:- per del. Hyfsat kilopris, med andra ord!

Min etta är den turkosa med bruna detaljer längst upp. Jag tror att den blir fin mot solbrännan och sen ser det ut som en skön modell. Priset är också rimligt, 399:- från La Redoute.

I mina äldre inlägg om prickigt, randigt och gult kan du hitta fler fina bikinis!
Ha en skön valborg!

13 kommentarer:

Julia sa...

Buhuuuu :(
Bikini känns avlägset för min del. Kanske är jag redo för beach 2008?

Apropå priset, jag lyckas jämt förstöra mina bikinisar, klättrar
på klippor, sitter i sanden osv så det är billigt som gäller för mig och nytt varje år. Har du kikat på åhlens (om du nu bestämmer dig för att genomlida en provomgång), där hittade jag förra årets som var helt ok!

Mimmi sa...

julia- tack för tipset :-)! Jag brukar hitta en hel del fint på åhléns, så jag får nog gå dit och försöka undvika kuddavdelningen. Jag köpte vanliga, billiga bikinisar på hm förra året när jag var höggravid, funkade bra. Hemska tanke om jag kan ha dem i år med *fniss*!?

Viktoria sa...

Den turkosa bikinin är jättesnygg!

Mimmi sa...

victoria- ja, den ser fin ut. Men jag kanske måste prova först *fniss*... så var man där igen!

Lotta sa...

Jag avskyr bikinis! Så för mig är det baddräkt som gäller. Fast jag tycker det är så fint med bikinis på andra.

Jag hoppas du hittar någon du gillar och som du inte får ångest av att ha på dig! :-D

Visst är väl min man underbar, jag har pratat om Stinas man några gånger och berättat om hur han köpte soffor till Stina, så min man har nog blivit inspirerad till att överraska mig på ett liknande sätt!

Ha en riktigt skön 1:a maj!

Kram Lotta

Mimmi sa...

Lotta- jaha, det är så man ska göra :-D!!! Tack för tipset *hihihi*

etthusivitt sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Ja jag är faktiskt lite nervös inför visningen på torsdag, vill så gärna att det ska vara bra och att min käre make också är med på noterna! Jag gillade den turkosa bikinin mest. Roligt att titta på andra som har bikini, själv ska jag vara höggravid hela sommaren så det blir nog bara överdel och kjol eller nåt...

Mimmi sa...

ett hus i vitt- Åh, jag har varit höggravid två somrar och det har funkat bra. Jag lider i och för sig inte av värmen, annars skulle det nog ha varit jobbigt. Jag köpte bikini i två storlekar större då, jag älskar att bada och sola :-)!

Jag hoppas att huset är fint och att det inte är några andra på visningen ;-)!

LillaThea sa...

Att det alltid måste vara brunbrända, vackra o smala kvinnor med stor byst som bär bikinis på bilderna i katalogerna. Varför kan de inte ha med en enda rödbränd tjej med lite hull på magen o små bröst så att jag vet om bikinin kommer passa på mig oxå. Alltid samma dilemma varje år som nästan jämt slutar med en postorderbeställning. Men men så är det ibland.

Vad fin Junosängen blev, tycker att de är så fina. Blev riktigt shoppingsugen när det gäller växter efter att ha tittat på din inköpslista.
Hoppas att du haft en trevlig valborg. Kramar Ida

Mimmi sa...

lillathea- ja, det skulle vara lite befriande att se "riktiga" kroppar :-)! Hoppas att du hittar något på plantskolan och att du får en skön, ledig dag!

Jennyshemochharmoni sa...

Nä, prova bikini är inte kul :( Roligare kan man ha. Men visst är det ljuset som gör att det känns så illa ;) Ha en bra tisdagskväll! KRAM

Hemmarikets Charlotte sa...

Fy attans för vårprovningar vad det än är...Snygg är man inte direkt! Jag rekommenderar i vilket fall HM eftersom bikinisar slits och man vill ha en eller ett par nya varje år :-)

Mimmi sa...

jennyshemochharmoni- ja, det är ett elakt ljus! Det borde vara ett snyggljus istället, då skulle de sälja mycket bättre :-)!

hemmarikets charlotte- jag instämmer, HM är favoriten och jag tycker att de har hållt minst lika bra som andra "märkes" bikinis! Det är ju roligt att ha råd med en ny varje år :-)