fredag 13 april 2007

Utemöbler del. 2

En fin bänk att ha vid husväggen, enkel och fin. Den här kommer från Guteform och heter Bolske.Den här var lite pampigare i stilen och alldeles för dyr :-(...

Det är nog stor chans att det blir ikea istället, jag älskar deras Mälarö och Storön- serier. Jag tycker faktiskt att det klagas lite oförtjänt mycket på ikeas möbler ibland, visst billigaste foliemöbeln kanske inte håller så bra, men det kan man väl nästan räkna ut. Visst kan det väl kännas trist om alla har samma möbler, men så blir det aldrig och med lite piff och fix kan man ju alltid sätta sin personliga prägel på saker om man vill :-)Ett parasoll skulle vi behöva, det här heter Karlsön och kostar 349:-. Soffan är från Storönserien och går på 995:-.


Allra roligast skulle det ändå vara att bygga sin egen möbel och kanske billigast!? Boken kostar iallafall bara 169 kronor. Ha en riktigt skön dag ute i solen!


15 kommentarer:

Jennyshemochharmoni sa...

Man blir jättesugen att ordna nya fina utemöbler när man ser dina fina inspirationsbilder :) *vill ha* Ha en jätteskön fredag! KRAM

Anonym sa...

Jag älskar Ikeas utemöbler, MEN bara som fika-möbler, som sköna vilmöbler passar de inte min rygg. Den dyra soffan var fin tycker jag!

Hemmarikets Charlotte sa...

Ha ha jag har precis bloggat i frustration om Storön. De är jätteslut överallt och det är bara 13 april....

Jennyshemochharmoni sa...

Hej! Tittar in för att önska dig en jättehärlig helg! KRAM

Hemma på landet sa...

Mycket man vill ha där, ser jag . Kram Stina

Timotei sa...

Så mange fine og inspirerende utemøbel-bilder! Trenger nye utemøbler vi også, bare så synd at det er så dyrt. Men Ikea har mye bra og billig! Passer perfekt til min pengebok. Og så ønsker jeg meg hagebenk! Synes det er et sjarmerende møbel.

Lisa sa...

Guteform har mysiga utemöbler, men man ser ut sitta lite väl bakåtlutad i deras stolar.. Skagen möblerna var också fina!

Mimmi sa...

jennyshemochharmoni- vad kul! I helgen ska jag gräva och softa i solen, det ska bli såååå skönt :-). Stor kram och trevlig helg!

lisa- den klassiska "gungstolen" från Guteform sitter man bra i, tycker jag... tyvärr tycker jag inte att den är jättesnygg, men kommer jag över en billig begagnad så hugger jag den :-)

hemmarikets charlotte- oj, skulle ha köpt den i februari då :-o! Helt otroligt, första året fick de rea ut den...

hemmapålandet- Kram på dig och trevlig helg!

timotei- ja, jag vill ha flera bänkar :-)... vi har inte så stor trädgård, men det kan väl vara mysigt att ha många sittplatser ändå... Jag är lite besviken på Ilvas utemöbler i år, de brukar ha så mycket fint!

Mimmi sa...

lisa- ja, det ska ju vara lite lagom :-), trevlig helg!

Lisa sa...

Tittade på din äldre inlägg och de är fina! Gillar idén att slippa se TV:n och ha den i ett fint skåp! Såg att du efterlyser idéer till pojkrummet (som för övrigt ser ut att ha en mysig form!). Jag har inga tips dessvärre men tänkte tipsa om en fin hemsida www.bellemaison.com Det finns fina bilder där på barnrum tycker jag, som kanske vara en inspiration. Trevlig helg!

Shyme sa...

Härliga trädgårdsmöbler, det är så man längtar tlls vår trädgård är så iordning att man kan sitta därute.

Mimmi sa...

lisa- tack för länken :-), jättefina saker!

Shyme- jag vet hur det är, jag hoppas att ni kan var på tomten iallafall!? Vi (läs jag) har tusen projekt i trädgården i sommar, det är massor av jobb när den är helt ny...

an angel at my table sa...

Jag letar efter en utegrupp i gammal stil man kanske ska åka till IKEA iallafall. Man har ju inte råd med något riktigt gediget även om det är vad jag verkligen vill ha. Ånej ser nu att det är slut över allt på IKEA måste skynda mig kanske...

Mimmi sa...

an angel at the table- åhléns är ett annat tips, de brukar ha fina :-)

Anonym sa...

Ni kan se fina utemöbler i massor av olika modeller och material. Bättre kvalité än IKEA. Vi har handlat hos Bra Sommarmöbler.

http://brasommarmobler.jetshop.se
www.brasommarmobler.se

De har mycket fin konstrotting och fina vita utemöbler.