måndag 26 mars 2007

Kläder- gult!

Åhhh, vad jag älskar gult! Särskilt den här tiden på året när man bara längtar efter värme och sol... Min dotter har på sig en t-shirt från polarn o pyret och där finns också ursnygga, smala solgula jeans till barn.


Det finns massor av guliga kläder till barn, några exempel: tunika från Kragh Rosenberg 299 DKK (www.ankerliving.dk), sommardress från Katvig 169:- (www.freshmilk.se), capribyxor H&M 149:- (www.hm.com/se) och linne från Holly´s (www.smallkids.jetshop.se).
En cool gul tröja från småfolk, 220:- på www.ajabajakids.com för lillkillen:Drömklänningen kommer från Ivana Helsinki (finns på www.unikdesign.se) och kostar 2999:-, det vill säga tre barnbidrag, så det kan jag fortsätta att drömma om...Den här blusen från MQ´s sunshine kollektion kostar 299:-, ligger liiite bättre till ekonomiskt :-)

Ett par skor skulle inte heller vara fel, antingen ett par gula converse eller de här från vagabond (finns bla på www.zoovillage.com). Jag tror att de kostar ca 549:-.


8 kommentarer:

Signe sa...

Va härliga gula bilder! MQ:s kollektion är verkligen fin!..De där ballerina skorna var ju supersöta! :)

Christina sa...

Haha! Jag köpte två påsk-gula cyklar igår :) Rea ... och då fick det bli gult ... men JAG älskar färgen .. 13-åringen tyckte den var lite "grällig" ;)

Jennyshemochharmoni sa...

Jag gillar verkligen skjortan och skorna! Sen var ju din dotter söt i tröjan :) Ha en jättebra måndag!

Mimmi sa...

signe- kul att MQ har lite fina, nya kläder som är bra pris på dessutom! Vill ha en hel del :-)!

christina- åh, vad härligt med gula cyklar! Vänta, snart kommer 13-åringen tjata om nya, gula cheap monday jeans *hihihi*

jenny- jag med... vill shoppa! Synd att jag mest brukar hänga på barnavdelningarna! Ha en skön kväll:-)

Hemma på landet sa...

Här var det minsann vårkänsla. Fint.

Ja, det var så härligt i Stockholm. I Gamla Stan skulle jag kunna bo. Ett tag i alla fall.
Sen vill man väl ut på landet igen. Puss

Mia sa...

Kolla in påskpyntet i min blogg! ;-)

Mimmi sa...

hemmapålandet- nja, gamla stan är fint, men jag skulle nog inte vilja bo där... jag skulle välja någon ö i skärgården, där är det så fint:-)! Puss

Mia- se där ;-)!

Hawk and Weasel sa...

Tröjan med solrosorna är ju som en dröm! Jag snodde just bilden för att skicka till kollegor i USA - håller på med ett bildcollage av "Svenskt barnmode" och tyckte den var väldigt representativ för det färgglada unisexmodet. Hoppas det är OK? Med lite tur börjar de göra lite snyggare grejer over there nu...;)