torsdag 15 mars 2007

Kläder- prickigt!Nu ska jag knyta ihop påsen och i år får man blanda randigt, prickigt och rutigt, men det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Tänk på koloriserade bilder från sent 50-, tidigt 60-tal, så hamnar du rätt!
Visst passar det med lite prickigt till påsk!? Det är roligt med prickar, men blir glad av det. På bilden är en 60-talsklänning som jag har fyndat på second hand, gav väl 40 kronor för den!


I övrigt har jag inte så mycket prickigt, men jag kan tänka mig en "Itsy bitsy... polka dot bikini" eller hur texten går (en prickig baddräkt, där midjan är bar :-)) till sommaren. Den gula är från www.urbanoutfitters.com , den blå är från HM och finns även i brunt med rosa prickar. Klänningen är från www.asos.com.


Den är regnkappan från HM är fin också, jag funderar på att köpa den till min dotter. Den kostar 249:-. Molo har en hel del häftiga kläder till barn och deras mönster är mer "bubbligt":

Bilden är lånad från www.butikkrumelur.se, där de har mycket snygga barnkläder. Tunikan kostar 229:-. Till killar är utbudet mer begränsat, men nanoou har förstås prickar i sin vårkollektion! Här en liten bodysuit att ha när det blir varmt ute:Den här kommer från www.smallkids.jetshop.se, som levererar fraktfritt! Dräkten kostar 199:-.
Min favoritmugg är prickig och kommer från Åhléns, jag funderar på att köpa mer i den här serien... den är så mysig! Nu ska jag ut i solen och njuta, ha det bra!


8 kommentarer:

Clara sa...

Vårfräscht värre här inne idag :=)
Härlig solig klänning du skaffat dig...visst är det kul att fynda på second hand!
Ha en skön dag!

Mimmi sa...

clara- tack det samma! :-)

Morse Farm sa...

Kul med prickigt!!!! Väldigt vårigt känns det!
Jag älskar seconhand affärer och här är jätte många runtomkring där jag bor, så man är jämnt ute och fyndar!
Du har en jättefin blogg.
Förresten när jag hämtade posten i morse såg jag att mitt magnolia träd var fullt av knoppar!!Så glad jag blev!
Ha det så bra!
Kram Bodil.

Äppelhem sa...

Åh, kul med lite mode också så vi matchar våra fina hem. ;-)

Mia sa...

Tänk att prickigt är så snyggt, har jag inte tänkt på! :-)

Mimmi sa...

äppelhem- vad kul att du tycker det... men det gör inget att kläderna har lite färg va? *hihihi*

mia- det är lätt att glömma :-)! Nej, men det beror väl på, det räcker med ett prickigt plagg på sig ;-)!

Lantliv sa...

Min bebis vill ha den dräkten - jo det är säkert hon sa det : )

Mimmi sa...

lantliv- *hihi* bra smak hon eller han har! Tyvärr har jag hört lite negativt om nanoous förra kläder, att de inte höll formen riktigt... jag hoppas att de har rättat till det!