fredag 9 mars 2007

Kläder- randigt

Idag blir det en liten moderapport igen och vi kör vidare på det klassiska. Till våren brukar det komma randigt i bästa seglarstil, och så även i vår. Det känns som det är mer dressat i år, med mycket figursytt, puffärmar, scarves och breda, röda bälten. Tänk tecknad pinuppa, utan pinuppingen, så hamnar du rätt!


Den här baddräkten till exempel, känns helt rätt. Den är randig även om det är svårt att se på bilden och kommer från www.proidee.co.uk/shop. Och den lockiga pagefrisyren är så fin!Färgerna är såklart rött, vitt och marint- men ljusblått/vitt är väldigt fint också, gärna med något rött till. Toppen är från Svea, finns på www.nellyochnoel.com

Det finns jättefina randiga kläder på Noa Noa och asseccoarer, som tygskärpet på bilden. Men min plånbok tillåter inga dyrare kläder just nu, så jag har sökt i de billiga butikskedjorna istället. Jag var lite sugen på en tunika/ klänning från Gina Tricot, randig och med satinband. Så jag provade den idag och jag måste tyvärr säga att den både är och känns billig (149:-). Synd, för den var så fin på håll, men med det priset kanske man kan leva med det! Det blev dock inget köp, utan sökandet fortsätter... Har ni nåt tips?
Till barn har det kommit en hel del randigt bland annat från Holly´s och Katvig. Här ett par sköna byxor (baksidan) från Katvig, säljs bland annat på www.freshmilk.se.


10 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Såna där bilder blir jag glad av. Puss på dig . Stina

Mimmi sa...

Stina- vad bra! Och så är det ju fredag också *puss*!

Pia..... sa...

härliga kläder..så somrigt..suck ha en goo helg ...PIA

Pia..... sa...

hej igen..bara måste fråga...?? målar du med takfärg?? och kritvitt. matt färg eller?

Mimmi sa...

pia- ja, jag fick några burkar vit takfärg så jag körde på! Det är fin med helmatt, tycker jag, det blir "kritigt" på ytan. Nackdelen är ju att det blir lite ömtåligt, så jag räknar med att det blir shabby chic :-). Jag hjälpte det på traven genom att slipa av kanter mm.

LillMimmi sa...

Halsbandet var budget från indiska. Väldigt bra! Om du köper det kan vi vara snygga tillsammans i rutig skjorta och halsband. :)
Du får sätta bebisen på diet så vi kan dricka öl snart! Kram!

Mia sa...

Underbar blogg du har vännen!

Mimmi sa...

lillmimmi- det ska bli! Indiska var nog typ den enda affären som jag inte hann till idag... blev bara barnkläder idag!

mia- nej, men tack! Måste kolla in hos dig :-)!

Signe sa...

Jag gillar oxå randigt...det är så klassiskt!..och fräscht! :)

Anonym sa...

Jo, och är väldigt svag för rött, blått och vitt...även i inredning! :)
/signe