torsdag 8 mars 2007

Utmaningen

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag hittar aldrig mina nycklar. Jag lägger dem alltid på samma ställe- i jackan, i byrån eller i en av femtielva väskor, men hittar dem aldrig när jag ska iväg. Det brukar sluta med att jag står och svär, samtidigt som sambon sitter i bilen och gasar bara för att visa att nu vill vi åka...

2. Det var nära att jag blev spetsad av en tjur när jag fotograferade papegojor i en djungel i Nicaragua. Jag märkte ingenting, men de som såg på var bleka om nosen.

3. Jag brukar åka och shoppa på fredagar, då jag har min "egentid" (=3 timmar med mig själv). Jag säger alltid att jag ska leta efter byxor, typ det tråkigaste som finns, eftersom mina lår inte är Emma-Sjöberg-trimmade direkt. Därför kommer jag alltid hem med barnkläder eller kuddar istället.

4. Jag har bebislugg. En egen look, med en extralugg som är typ 4 cm och står rätt upp. Så kan det gå om man ammar och tappar hår.

5. Jag har stoppat en misshandel genom att hota med handväskan och ljugit om att jag hade ringt polis. Rekommenderas ej.

6. Handlar lite på Ica varje dag, eftersom jag alltid har glömt nåt. Jag envisas med att inte skriva inköpslistor eftersom jag tror att det är bra för hjärnan att försöka komma ihåg saker. Det verkar inte som det funkar...

Utmaning skickas till Sofie, lillsyrran, Salmiak, Johanna!

2 kommentarer:

~Johanna~ sa...

aha men då är jag med då. Svaren finns på min blogg :-)

Mimmi sa...

*Haha*! Ska genast kolla!